Store schweiziske detailhandlere er klar til at debutere Bitcoin-gavekort

Manor og Valora udnytter den nuværende kryptohype til at sælge Bitcoin-gavekort i deres butikker over hele Schweiz.

Schweiz ‚kryptobom er kommet ind i en anden dimension med forhandlere, der udruller Bitcoin ( BTC ) -kuponer og gavekort

Ifølge den schweiziske daglige Tages-Anzeiger sælger Manor – landets største stormagasinkæde – allerede Bitcoin-voucherkort i 59 af sine filialer.

I mellemtiden begynder detailgiganten Valora at sælge BTC-gavekort i sine kiosker over hele landet fra den 1. april.

Kaldet „Cryptonow“, Bitcoin-kuponer er fra stalde i Värdex Suisse, et kryptokurrencyfirma for finansielle tjenester. Värdex er også et datterselskab af den største schweiziske kryptobørs Bitcoin Suisse.

Ifølge Simon Grylka, driftsleder hos Värdex, tilbyder Cryptonow en enkel ombordkanal for fremtidige kryptovalutaoptagere, der skræmmes af de sædvanlige muligheder for at erhverve virtuel valuta. For Grylka svarer Cryptonow-kuponen til digitale guldmønter.

Cryptonow-kuponkortene vil være tilgængelige i tre forskellige varianter fra 100 til 500 franc ($ 107 til $ 535). Värdex Bitcoin gavekortprodukt kommer midt i fortsat vækst i Schweiz ‚krypto- og blockchain-industri.

Som tidligere rapporteret af Cointelegraph er top-50 blockchain-virksomhederne i Crypto Valley mere end 680% i værdi siden midten af ​​2020

Med købmandens vedtagelse af BTC stadig voksende er Cryptonow-ejere begrænset i, hvordan de bruger deres Bitcoin-gavekort.

I øjeblikket vil de tilgængelige muligheder være at indløse kuponerne via en udvekslingstjeneste eller sælge det BTC-beløb, der er indlæst på kortet ved hjælp af en af ​​de 70 Bitcoin-pengeautomater, der drives af Värdex.

Men med de faste og marginale gebyrer, som detailhandlerne opkræver for at erhverve kortene, synes Cryptonow i sin nuværende iteration for det meste at være en ny måde at erhverve Bitcoin på.

Mens der er flere veje, der tilbyder krypto-til-gavekorthandel, er Cryptonow et af de første produkter, der tilbyder gavekort fyldt med kryptokurrency.

Brugen af ​​gavekort til køb af kryptokurrency er populær i peer-to-peer-handelsarenaen, især i jurisdiktioner med underudviklet infrastruktur for finansielle tjenester.